ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

  8  липня 2022 року, о 15.15 (в режимі відеоконференції)

 

Міжпарламентська співпраця

1.           Про розгляд листа Голови депутатської групи «Довіра» О.Кулініча щодо включення до складу постійних делегацій ВРУ у парламентських органах міжнародних організацій представників депутатської групи.

2.               Про візит народного депутата України П.Бакунця до м. Венгожево (Республіка Польща) у період з 2 по 5 липня 2022 року з метою участі в заході «День міста Венгожево».  

3.               Про візит народного депутата України О.Копиленка до м. Варшава (Республіка Польща) у період з 9 по 17 липня 2022 року з метою вирішення гуманітарних питань на запрошення Інституту організації та управління Військово-технічної академії м. Варшава.  

4.               Про візит народного депутата України М.Дирдіна до м. Медика (Республіка Польща) у період з 10 по 15 липня 2022 року в рамках гуманітарної місії.  

5.               Про візит народного депутата України А.Кота до м. Еш-сюр-Альзетт (Люксембург) у період з 10 по 17 липня 2022 року з метою підписання угоди про співпрацю.

6.               Про візит народного депутата України С.Демченка до м. Валенсія (Королівство Іспанія) у період з 10 по 24 липня 2022 року з метою проведення зустрічей на підтримку зареєстрованих у парламенті Валенсійської автономії ініціатив, направлених на покращення становища біженців з України. 

7.               Про візит народних депутатів України О.Аліксійчука, Е.Прощука до м. Вільнюс (Литовська Республіка) у період з 11 по 13 липня 2022 року з метою участі в роботі міжнародної конференції «Відбудуємо Україну».  

8.               Про візит народного депутата України О.Кузнєцова, М.Лаби, Д.Люботи, О.Кабанова до м. Спішська Нова Вес (Словацька Республіка) у період з 14 по 17 липня 2022 року з метою  проведення зустрічей з представниками органів місцевого самоврядування щодо планування подальшої допомоги українцям.

9.               Про візит народних депутатів України І.Копитіна, Ф.Веніславського, І.Герасименка до м. Вашингтон (США) у період з 15 по 25 липня 2022 року з метою проведення зустрічей з членами Комітетів Збройних Сил Палати Представників США та Сенату США.

10.            Про візит в Україну делегації Сенату Конгресу та Палати депутатів Конгресу Мексиканських Сполучених Штатів у період 15 липня 2022 року.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку